derken

Posted: 9 Eylül 2009 Çarşamba by wildceno in Etiketler:
0


--> knigt oynamayı bırakalı epey oldu. güzelde oldu. bu sırafa ve hali hazırda denemekte olduğum bir kaç oyun var güzel.biri prototype pek çok aynıyla assasian creedi hatırlatsada cok zevkli hatta hikaye ve görevlerin değişikliği konusunda assasian creedi aşmış bir oyun.bir diğeri ise fear2. feara bileceğim bir sesistemi ve gece denemekte fayda olacak.diye saklıyorum.

-->insan beyninin beş evresinin olduğu açıklanmış şurda, olduğum evre tam en güzel evre, daha ilerlememek lazım hafız.

-->biraz geç oldu ama, beetlejuice filmindeki beetlejuice karakteri ile batman kara şovalye deki joker birbirine nekadar da çok benziyor öle.baba oğul gibiler.

-->sabırla dizilerde ve filmlerde duyduğunuz sözleri msn iletilerinde yayımlamanızı bekliyorum.

-->yollarda direğin tepesinde hızımızı ölçüp yavaş diyen cihaz kişisel hızımı ölçtüm koşarak. belki düşük çıktı ama dönüşüm muhteşem olacak. ve ona " hani bir zamanlar ...." diye başlayan klişe laflar edeceğim.

-->lise yıllarımda dinlediğim şovalye diye bir radyo programı vardı, geri istiyorum o programı.

-->online people uygulamasında çiftleşme hevesi güden abazanları birleştirmek istiyorum niyeyse.

-->alternatif alın verin ekonomiye can verin reklamları var aklımda, sırf küçük esnafı bitirip üstüne karanfil koymak gibi reklam çeken şu yetkililere inat.
-bira için. bira çabuk kafa yapmaz koli koli içersin, birayı satan şirket kazanır.siz bira içerken yanında illaki fındık fıstık çerez yiyeceksiniz, bunu üreten firma köşeyi döner. olmadı en kötü bir cigara tellendirirsin sigarayı artık sararken hayal kuran kızlar değil makinalar sarıyor ondan patronlar kazanır.yeyin için gelin reklam çekin
-rakı reklamı cooming soon

-->toplantı yapan rakip firmanın kendi eksiklerini fark ederek kavga etmesini konu alan ders veren reklamların her alanda kullanımı sanırım kült olma hevesinden geliyor.

-->televizyonlarda ak parti denilirken ağızlardan bir ak parti daha çıkıyor.

-->doğum günlerinde alternatif hediye arayanlar:12 hayvanlı türk takvimi

0 yorum: