kuş bakışı

Posted: 18 Haziran 2010 Cuma by wildceno in Etiketler:
4


...bilmem, bilir misin? izleyicilerimi görmek istediğimde, "engellenen izleyicileri göster" şeklinde bir button çıktı. kendimden şüphe ettim, "ben kimseyi engellediğimi hatırlamıyorum". "acaba şizofrenmiyim lan, koskoca google beni kandıracak değilya" didim, tıkladım. "Hiçbir izleyiciyi engellemediniz" yazısıyla karşılaşınca nekadar sevindim bilemezsin, böyle kendimi insan dostu hissettim, cana yakın öle sevgi pıtırcığı bir insan doğdu içimde. içimdeki çocuk aldı başını yürüdü yürüdü yürüdü... yok sonra herkes farkına vardı oturdu geriki deliğin üzerine, öle cool tavırlar falan yemez kimseye zaten topu topu iki kişi izleyici kitleciğimiz...

...bazen merak ettiğim konu şu oluyor, acaba okuyanlar yazara dikkat ediyorlarmı? hani biz burda 2+1 yazarız hani en çok ben yazsamda...

...deki bunu nerden çıkardın okuyan okuyor işte ne anladığından sana ne? mühim birine (anlarsın) blog yazıyrum falan dedim, tuttu oda adresi aldı okuyacakmış nesine gerekse. onun ayırt edememesinden endişe duyuyorum...

...bak sana yazarları bir birinden ayrıt etmek için özellikler sunayım:
(ha dersen ki gerek yok ben yazar: ... kısmını zaten okuyorum orda isim yazıyor dersen, alt maddeye geçmekte özgürsün biz seni pek tutmayalım.)

şimdi arda zaten yazmadığı için onun öle bir ayırt edici özelliğini bende bulamadım

ben: başlıklar ve metnin tamamı dahil büyük harf kullanmam, vurgulamak istediğim kelimeler hariç. oldum olası sevmedim ben bu büyük harfleri. niye ayrımcılık yapıyorsunuz kardeşim.
ayrıca kullandığım etiketler genelde hep "geyik, gilgisayar, kampus, facebook, estantene" dir.
genelde bir fotoğraf yada resim de koyarım başaki sadece yazı okuyormuş gibi hissetme kendini, ilkokul çocuğu gibi sevindirmek isterim hep seni.
kısa kısa bişeyler anlatacaksam ... yazı... şeklini kullanırım.

diba: kafaya estikçe yazar
büyük harf olayına dikkat eder.
...(üçnokta) lazım olduysa kullanır mazalah israf etmez.
yazıları kısadır. kelimeleri de israf etmez
(farkına vardımda diba aslında sen tutumlu biriymişsin ha!)
her yazıya yeni bir etiket kullanır.
yazıya başlık koymasada olur





4 yorum:

  1. bosver icinden geldigi gibi yaz böylesi daha guzel. zaten insanlarin istedigi sey de dogallik ve samimiyet degil mi, yemisim imlasini, kuralini.

  1. wildceno says:

    evet, haklısın éLLa, bazen bende göz göre yaptığım yazım hatlarını bile düzeltmem, severim doğal hatlarımı, diğer loglarda da bulunca hoşuma gider. bulduğu hataların hemen üstüne atlayanları pek sevmem zaten. hele konuşurken bir kelimeyi yanlış söylersin hemen sevinir garibim. atlar üstüne ne ironidir..

  1. wildceno says:
    Bu yorum yazar tarafından silindi.