kim demiş ne demiş ne zaman demiş yav

Posted: 27 Haziran 2010 Pazar by diba in Etiketler:
1

Ya şimdi son yazını okudum. hoşuma gitti eee dedim birde yorum yapıyım aslında uzun uzadıya yazmak yerine sadece şunu :) yapacaktım.
Yaptımda...
Neyse yorumu gönderdim. Eee sonra baktım ki 'Diba dedi ki' oldu moruk bu bizden kaynaklı bir hata mı çünkü ben bişi demedim yani o anda insanı garip bir psikoloji alıyo kardeşim ... Ne diyon sen be dedim, ne yazmışım hayır uyku tutmadı tamam ama iyiyim yani gözler normal ayarında.
Sonra düşündüm acaba yazsamıydım bişiler ımm yok ama orada ki bir ifade şimdi bu niye '''dedi ki''' diye yazıo ki.
Hani illa bişe demek mi lazım yoooo ... Sonradan insanın lan şöyle mi yazsaydım acaba gibi bir hisse kapılması ...

Sonra dedim orada ne halin varsa gör... yaz,çiz hatta istersen kes-yapıştır falan gibi ifadeler olsaydı daha mı yaratıcı olurdu.
Hani o ilham dedikleri arkadaş insana gelir, farklı bakış açıları mı yansıtırlardı diye düşünmeden edemedim yorum yapan arkadaşlar için.
***Akıl sağlığımıda düşünüyorum merak etme. :) ( bak yine yaptım hehehe )

Bu yazının sonu gelmez belki de gelir ama benim uykumun daha önce geldiği kesin yani. Bu dedi ki olayını sonra konuşalım.

Neden bu kadar taktın dersen eğer psikolojime ver sen ... Bu aralar bir çok şeyi onun üstüne atıp ben sıyrılmaya çalışıyorum.

1 yorum:

  1. wildceno says:

    moruk dedi ki : diba acayip psikozlardasın kendine dikkat et. sende haklısın aslında herkes demek zorunda değil. ben bir araştırırım o olayı, ama bu aralar farkındaysan işim basımdan aşkın ortalıklarda hiç dolaşmıyorum. unu konuşuruz gene ama sen kendine dikkat et.