Knight Online, KO, Nedir?

Posted: 28 Haziran 2009 Pazar by wildceno in Etiketler:
0




Knight Online, MGame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş bir devasa çok oyunculu rol yapma oyunudur (MMORPG). Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online'ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır.

Irklar: Oyunda kontrol edilebilen iki ırk ve her ırk için dört farklı karakter sınıfı bulunmaktadır: El-Morad, Kaurs ırkları ve- Warrior, Rogue, Mage, Priest sınıfları.

Sınıflar: Knight Online; Warrior (Savaşçı), Rogue (Eşkıya/Düzenbaz/Hilekar), Magician (Büyücü) ve Priest (Rahip/İmam/Ruhban Sınıfı) olmak üzere dört temel karakter sınıfı içermektedir. Bu sınıflar kendi aralarında yeteneklerine göre ayrıldıkları gibi, oyuncular tarafından tasarımlarından farklı amaçlarla kullanılan (örneğin Battle Priest) sınıflar da bulunmaktadır.

Klan Sistemi: Oyunda beş aşamalı bir klan sistemi uygulanmaktadır. Beş, klanlar için en alt seviye iken; birinci seviye en üst klan seviyesini temsil etmektedir. Üçüncü seviye ve üzeri klanlar Knight görevini başarı ile tamamlarlarsa pelerin giyme ayrıcalığını elde etmektedirler.

0 yorum: