Usko, KoreKo, Japko için üyelik almak (KO)

Posted: 28 Haziran 2009 Pazar by wildceno in Etiketler:
0

USKO
Oyunu indirmek için: http://knightonlineworld.gamersfirst.com/download_client.php
Üyelik almak için: https://www.gamersfirst.com/register/index.php?g=1
Burdaki üyelik almak için sayfa türkçe olduğu için herşey anlatmayacağım. Formu doldurduktan sonra mail adresinize gelecek linki takip edin ve o formuda doldurun. Şifre gizli soru ve eşya kilitleme şifrenizi bir yere mutlaka not alın. Sonra oyuna launcher dan giriş yapın. Güncellemeler yüklendikten sonra oyuna id ve şifrenizle giriş yapın, iyi oyunlar.


KOREKO
Öncelikle Oyuna Üye olmadan ve indirmeden evvel bilgisayarınıza windows xp cd niz ile asya dillerini yüklemelisiniz ( Denetim Masası > Bölge Dil Seçenekleri > Diller > Doğu Asya Dilleri Yüklensin . )
Oyuna Üyelik Almak ve Download İçin ;
wm90.com/kore/
Bu Adresi Web Tarayıcınıza Girin . Üyelik Burada ayrıntılı olarak anlatılıyor . eğer ki test serverinde oynamak isterseniz girdiğiniz gibi siteye en üstte download linki war oradan indirebilirsiniz . asıl serverlere bağlanmak için ilk önce üyelik almalısınız .
Üyelik Aldıysanız Siteye Login Olun , Daha sonra Login ekranının hemen altında oyunda ki skeletondan çıkan siyah skeleton başı şekline tıklayın ve full client indirin .
Eğer indirdikden sonra gamestart a basınca oyun açılmıyorsa , İnternet Tarayıcınızı İnternet Explorer Olarak Değiştirin . ( Program Erişim Ve Varsayılanları Ayarla > Özel > Oradan İnternet Explorer Olarak Seçin )


JAPKO
Japko Download = http://www.downloadtr.com/program.asp?id=632
Japko Patchler = ftp://groftp.nefficient.jp/pub/groftp/ko/honban/patch/
Japko Üyelik = Beyler tek sorun burasi ilk olarak http://rain.s3.allinoneserver.net/web_proxy.cgi bu siteye giriors ve alttaki http:// ile başlayan kutucuğun yanına www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp yazıyoruz ve karşımıza üyelik formu gelior.1.kutucuğa ID mizi 2.Ye Mail Adresini(Gmail tavsiye ederim) 3. Ye Doğum Tarihimizi Yazıp Ok diyoruz.Eğer yapamazsanız resimli anlatım www.knightonline.jp/KO/fr_userRegist.jsp
Bunları yaptıktan sonra,oyuna girebilmek için Proxifier adlı program şart.
Proxifier Download = http://www.proxifier.com/download.htm
Proxifier için bize Japon IP'si şart.
Japon IP'si için = http://www.samair.ru/proxy/
Oyuna girerken Proxifier adlı programı açıp oyuna giriors.
NOT = PROXİFİER ADLI PROGRAM AÇIKKEN MSN'E VE SİTELERE GİREMESSİNİZ.

En yaygın Serverlar (KO)

Posted: by wildceno in Etiketler:
0

Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan oyunun ençok rağbet gören Serverlar UsKO , JapKO , KoreaKO, dur

Bunlardan Usko (burdan) olarak geçen server K2Network Inc tarafından sunulan ve 15 alt serverdan oluşan bir amerikan servisidir, genelde knight deyince akla gelen servis budur. UsKo ingilizcede expansion olarak adlandırılan yamaları mgame şirketinden almaktadır. 15 Dünyanın tamamında Türk oyuncular çoğunluktadır, oyunun Türkçe olmamasına rağmen hiç zorlanmazsınız.

KoreaKo (burdan) ve JapKo (burdan) mgame şirketinin sunduğu serverlardır japon ya ve kore için ayrı ayrı iki sistemdir. Oyunlar kore dilinde ve japon dilindedir.
Bu şirketlerin haricinde başka özel serverlarda bulunmaktadır.


Googleda private server şeklinde aratarak başka serverlar da bulabilirsiniz. Bunlardan akingamig (burdan) deneyip beğendiğim bir server tavsiye ederim.

Knight Online, KO, Nedir?

Posted: by wildceno in Etiketler:
0




Knight Online, MGame Corporation ve Noah System tarafından geliştirilmiş bir devasa çok oyunculu rol yapma oyunudur (MMORPG). Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online'ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır.

Irklar: Oyunda kontrol edilebilen iki ırk ve her ırk için dört farklı karakter sınıfı bulunmaktadır: El-Morad, Kaurs ırkları ve- Warrior, Rogue, Mage, Priest sınıfları.

Sınıflar: Knight Online; Warrior (Savaşçı), Rogue (Eşkıya/Düzenbaz/Hilekar), Magician (Büyücü) ve Priest (Rahip/İmam/Ruhban Sınıfı) olmak üzere dört temel karakter sınıfı içermektedir. Bu sınıflar kendi aralarında yeteneklerine göre ayrıldıkları gibi, oyuncular tarafından tasarımlarından farklı amaçlarla kullanılan (örneğin Battle Priest) sınıflar da bulunmaktadır.

Klan Sistemi: Oyunda beş aşamalı bir klan sistemi uygulanmaktadır. Beş, klanlar için en alt seviye iken; birinci seviye en üst klan seviyesini temsil etmektedir. Üçüncü seviye ve üzeri klanlar Knight görevini başarı ile tamamlarlarsa pelerin giyme ayrıcalığını elde etmektedirler.

Nedir, bu MMORPG?

Posted: by wildceno in
0

Devasa oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, (Massively Multiplayer Online Role Playing Game, MMORPG) dünya üzerinden binlerce insanın internet üzerinden oynadığı oyunlara verilen addır. Bir MMORPG oyununda oyuncular hayalgücüyle yaratılmış gerçekdışı bir dünyada kendilerine belirli karakterler seçerek onu geliştirmek ve oyuna ait amacı yerine getirmek için oynarlar. Bu amaç yalnızca verilen görevleri birlikte yapmak olabileceği gibi ırklar savaşı gibi bir görev de olabilir.
Bu oyun türü ilk önce çeşitli oyuncuların birleşerek yazı tabanlı MUD (Çok Oyunculu Zindanlar) şeklinde oynanmasıyla başlamıştır. Oyuncular birbirine Telnet aracılığıyla bağlanıyorlardı. Oyunların oynanışı rol yapma oyunlarına benziyordu. Daha sonradan geliştirilen grafiklerle birlikte günümüz oyunları oluşmuştur.
Günümüzde oldukça hızlı ve çabuk gelişen bir oyun alanı olmakla beraber dünya üzerinde halihazırda milyonlara varan üye sayıları bulunmaktadır. Tabi budurumda ben kendi oynadğım ve çok oynanan oyunlardan şeçmeler yaparak yayımıma deva edeceğim

Yeni Dönem

Posted: by wildceno in
0

Blog uygulamam da yeni bir döneme giriyorum.Daha önceki yazılarımın tamamını silip yeniden başladım. Pek araştırmadım bu konuda bir blog yayını varmı yokmu ama mmorpg oyunları hakkında bir blog olusturmaya karar verdim. Düzeli bir bilgi kaynağı yapmaya çalışırken, kendimce vakit geçirmeye çalışacağım.